het-broertje-van-mijn-beste-vriendin-linda

Mijn vriendin en ik zijn sinds we op de basisschool zaten bevriend. Onze vriendschap werd met de dag serieuzer. Samen op de basisschool gezeten. Samen op een werkplaats. We gingen samen naar de sportschool. We deden kortom alles samen. Linda had een broertje die al een hele tijd een oogje op me had. Hij vertelde Linda dit maar Linda op haar beurt vertelde me niks, omdat ze het niet leuk zou vinden dat ik met haar broertje een relatie zou beginnen. Linda zag wel in mij dat ik een goede vrouw zou zijn voor haar broertje, maar om het feit dat ze me als haar zusje zag wilde ze dan niet en omdat ik ook ouder was dan hem.

 

hugo-bij-de-sportschool

Hugo bij de sportschool

Elke middag gingen Linda en ik naar de sportschool. Een middag besloot Hugo te komen kijken hoe wij onze sport beoefende. Na de gym kwam hij na me toe en zij hij me dat hij verliefd op me is. Ik nam het niet serieus. Hij vroeg naar mijn nummer en ik gaf hem gewoon. In de avond uren toen ik lekker op bed lag kreeg ik een telefoontje van een onbekende nummer. Ik nam op en wie kreeg ik aan de lijn. Linda’s broertje Hugo. Hij vroeg me als ik vrij kon praten. Ik zei van ja hoor ik ben alleen thuis. Ik kreeg het gevoel alsof hij het gesprek niet kon starten omdat hij zich schaamde. Dus begon ik als eerst met het stellen van de vragen. Mijn eerste vraag was; ben je single of zit je in een relatie?. Hij zei dat hij single is, maar hij heeft wel een schatje. Maar met haar wilt hij geen serieuze relatie. Waarom houd je der dan voor de gek was mijn volgende vraag. Nee ik houd haar niet voor de gek maar als man heb je er altijd behoefte aan om een schatje te hebben om je behoefte te bevredigen was zijn antwoord. Ik wilde geen discussie starten dus gaf ik gewoon als antwoord oohh oké. Hij vroeg me wanneer we onze eerste date zouden hebben. Ja morgen al kunnen we daten. En ja hoor hij knikte en hadden we dus de volgende dag om 8uur een afspraak.

 

onze-eerste-date

Onze eerste date

Hij kwam me ophalen want mijn auto was bij de maak. Half 8 stond hij al voor de deur bij mij. Ik was natuurlijk nog niet klaar want me make-up had ik nog niet op. Dus zij ik hem om even te wachten. Hij moest dus een kwartiertje wachten. Ik stapte vervolgens in de auto en bedankte hem voor het wachten. Hij bracht me naar een rustig cafeetje met wat zacht muziek op de achtergrond. Waar we elkaar alle vragen aan elkaar konden stellen. Uit zijn verhalen en beantwoorden van mijn vragen kon ik halen dat hij niet een rustige type is. Ik zei hem dus eerlijk dat ik met hem niks wil beginnen want aan zijn doen en laten kon ik halen dat hij me alleen maar verdriet, hoofdpijn, koorts en alles wat negatief in een relatie kan gebeuren zou geven.