mijn gelukkig leven

Ik hield echt van mijn man, maar hij heeft voor mij uitgelopen.Het heeft mij heel veel pijn gedaan.We hadden een goede band en volgens mij had hij niks te kort.Ik vertrouwde hem dus ik maakte van niks een probleem.Voordat ik hem leerde kennen had hij veel vrienden en zijn vrienden kring bestond meer uit vrouwen.Ik had er helemaal geen moeite mee.Ik raakte zelf bevriend met een paar van zijn vrienden.Ze kwamen vaak over de vloer en we gingen ook uit.Mijn man Dex en ik hebben geen kinderen.We hadden beiden een goede baan.Luxe was voor ons niet belangrijk, maar we hadden een lux leven omdat we goed werden betaald.Dex was altijd lief voor me.Soms kregen we wel hier en daar kleine ruzies, maar dan ging het meer om meningsverschillen.we maakten het gauw goed.Femke, Karin en Joos zijn drie vrienden van zijn vrienden kring.Met hun kreeg ik ook een goede band.Femke en Joos werkten samen met Dex.Hij vertelde me dat hij Karin van kleins af kent en dat ze in een straat woonden.De ouders van hem en Karin bouwden een familieband op.Dex en Karine zagen elkaar dan ook al broer en zus.Karin was vrij in huis en ik was niet bang om naar de winkel te gaan of elders terwijl Karin thuis bij ons was.Ik vertrouwde haar ook, maar nu heb ik er spijt van.Ik moest voor een collega invallen.Het was een nachtdienst.Ik was al een half uur in de nachtdienst en ik kreeg en telefoontje van mij collega dat het haar toch zou lukken om te komen werken.Ze kwam na een uur en ik ging dan naar huis.Ik was blij dat ik naar huis kon, want dan kon ik lekker samen met Dex zijn.

mijn verdiet

Toen ik dichtbij huis was zag ik dat alle lichten uit waren behalve het licht van de kamer waar we sliepen.Ik was blij dat hij nog niet sliep.Ik haastte me.Ik pakte me sleutel en deed de deur open.Ik zag rozen op de vloer vanaf de woonkamer tot voor de deur van ons kamer.In mijn hoofd begon een lichtje te branden.Dex was zeker met iemand in de kamer.Ik bleef in de woonkamer staan en dacht daarna dat het misschien voor mij bestemd was.Dex was niet in de woonkamer.Ik liep naar ons kamer naarmate ik dichterbij de deur ging, hoorde ik seksgeluiden vanuit ons kamer.Ik deed rustig de deur open.Ik zag Karin met Dex in bed.Ik schrok en kwam terecht op de vloer.Ik bleef kijken naar ze met tranen in mij ogen.Dex en Karin keken mij even aan en gingen daarna gewoon door.Ik kende me zelf niet meer.Ik verliet de kamer en ging zitten in de woonkamer.Ik ben na 10 minuten uit huis gegaan richting me moeder.ik vertelde me moeder alles en huilde op haar schouders.Me moeder kon haar tranen niet bedwingen en huilde met me mee.Ik ben verhuisd naar me moeder en begon vandaar uit een nieuw leven.Ik begon met het daten van mannen via datingsites.Ik heb Steven via een van de datingsites leren kennen en we zijn inmiddels 4 maanden in een relatie.Ik ben bang voor nog een teleurstelling, maar Steven geeft mij hoop dat het goed komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *