Ja, het is al lange tijd dat ik eenzaam ben.Ik ben heel veel verdrietig geweest. Na het overlijden van mijn vader heb ik het heel moeilijk gehad. Mijn moeder is een vrouw op leeftijd en wil haar niet dat ze zich zorgen maakt over mij.Ik heb wel zussen en broers maar we hebben weinig contact.Ik probeerde te doen alsof het goed ging maar, het ging helemaal niet goed met mij.Ik was wilde graag iemand leren kennen om over mijn verdriet te praten. Ik had liefde nodig.

weer op de dating site.

Ik had een avond gekookt en in plaats van te eten begon ik te huilen. Ik kon mij niet indenken dat ik geen vader meer had en dat ik ook eenzaam ben.Op die dag kwamen en heel wat gedachten in mij op. Ik stond op en ging naar mijn kamer ik nam plaats op mijn bed en begon weer te huilen.Toen ik bijkwam, lag ik op mijn bed. Ik stond op en ik nam een bad. Ik kan mij nog herinneren dat ik die avond tijd hebt genomen om naar een film te kijken. Ik belde een goede vriend van mij op om bij mij op bezoek te komen. Hij kwam na een half uur met een paar heerlijke hapjes. We begonnen te praten over leuke dingen en we lachten.Ik vertelde aan mijn vriend dat mijn dag niet goed was begonnen.Ik vertelde hem dat ik mij eenzaam voel en dat ik weer op de dating site zal gaan om mijn geluk te beproeven. Ik was gestopt,omdat een vent die ik op de dating site had leren kennen openlijk voor mij loog.Zijn naam was Mark in het begin van ons gesprekken zei hij dat hij vrijgezel is en daarna vertelde hij aan mij dat hij een getrouwde man is.Ik confronteerde hem met wat hij eerder aan mij verteld heeft dat hij vrijgezel is. Mark beweerde dat het niet waar is ik had gelukkig alle berichten van hem opgeslagen. Ik stuurde die berichten voor hem waarin hij mij vertelde dat hij vrijgezel is en ik blokkeerde hem direct.Ik had echt geloof in die vent ,maar hij was gewoon een bedrieger. Ik stopte en probeerde het rustig aan te doen.Na het gesprek met mijn beste vriend kreeg ik de moed weer om op de dating site te gaan.Ik wilde een man uit Amsterdam,omdat ik eerder daar hebt gewoond in mijn tienerjaren.Op de dating site zag ik die grappenmaker weer en ik werd kwaad.Mij zou hij niet meer kunnen pakken.Ik leerde Roland kennen die in Amsterdam woont.We hebben elke dag contact met elkaar.Mij eerste vraag voor hem was als hij eerlijk is, hij zei aan mij dat hij vaak vrouwen is tegen gekomen maar dat ik de enige ben die hem die vraag stel.Roland wilde mij persoonlijk zien en we maakten een afspraak om een elkaar te ontmoeten in een bekende café in Amsterdam. We waren blij om elkaar te ontmoeten. Roland bestelde een cocktail en verse hapjes.Roland vertelde mij over zijn verleden die niet prachtig was. Ik vond het heel leuk met hem.Ik vond Roland geen type man voor mij.Ik chatte wel met hem maar wilde hem niet als mijn vriend.Ik ben op zoek naar een man die lief en leed met mij wil delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *