Mijn naam is Mona ik ben 27 jaar van beroep ben ik verpleegkundige. Ik heb geen kinderen. Ik ben vrijgezel. Al mijn vrienden hebben een relatie. Ik vind het niet nodig om een relatie te hebben. Na alle teleurstellingen had ik ervoor gekozen om het even rustig aan te doen. Ik had heel veel plezier in mijn leven. Ik genoot ook van de levensverhalen van mijn vrienden. Sommige kwamen bij mij voor advies. Wanneer allees weer goed ging dan hoorde ik niets meer. Ik ben heel blij dat ik een steun ben voor mijn vrienden.

op een feest bij mijn vriend 

Op de verjaardag van mijn vriendin Carla, was het leuk. Het was heel druk wij hebben tot in de ochtend gefeest. Er werd gesproken over relatieproblemen .Ik spitse mijn oren omdat, ik vrijgezel ben en ook heel voorzichtig zijn. Wat niet kan hoeft bij mij niet. Ik heb genoeg problemen gehad. Wij hebben flink gedronken die avond. Een vriendin van ons genaamd claudia had diep in haar glaasje gekeken. Claudia deed dingen die zij normaal niet zou doen.Wij waarschuwde haar maar,zij ging gewoon door de mannen.Ik schaamde mij heel erg om haar gedrag.Claudia kuste plotseling een heer met wie zij op de dansvloer was.Wij kennen Claudia niet zo dus hadden wij besloten om naar huis te gaan.

Ik mis het samen zijn met iemand

Toen ik thuis aankwam voelde ik mij erg eenzaam en alleen.Ik wenste wel dat ik iemand thuis had. Ik wilde met iemand praten over het gedrag van mijn vriendinnen op het feest.Ik huilde die avond van verdriet.De volgende dag toen ik aan het werk ging sprak ik met mijn collega´s over het feest. Sommige collega´s lachten maar, andere keurden hun gedrag helemaal af.Ik vertelde ook aan ze dat ik mij eenzaam voel en dat ik graag nu wel iemand wil hebben om samen te zijn. Een van mijn collega´s zei aan mij dat zij mij onder vier ogen wilde spreken. Ik zei aan haar dat wij tijdens het schaften zouden praten.Toen het tijd was liep ik naar haar toe en ik vroeg  haar als zij mij nodig had.Ze vroeg mij om plaats te nemen en dat deed ik ook. Zij vroeg aan mij hoelang ik vrijgezel ben ik zei haar dat ik al bijna een jaar vrijgezel ben.Mijn collega vertelde aan mij dat zij op een datingsite haar man heeft leren kennen. Zij vertelde ook aan mij dat zij nu al 5 jaren samen wonen en 2 kinderen hebben. Mij collega is ook getrouwd. Mijn collega vroeg aan mij als ik het ook op een datingsite wil proberen. Ik was niet bekend met een datingsite en vroeg mijn collega om advies.Zij vroeg mij als zij voor mij een profiel kon aanmaken.Ik vond het heel leuk dat zij mij wilde helpen.Mijn collega vroeg naar een van mijn mooiste foto´s en die haalde ik uit mijn mobiel voor haar. Voordat ik dacht was mijn profiel gemaakt.Zij vroeg mij om mijn berichten in de gaten te houden.Ik koos Gerard uit om mee te chatten.Wij  moeten elkaar beter leren kennen maar,tot nu toe lukt het wel. Ik voel mij in ieder geval niet meer eenzaam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *